WORKSHOP &
KINDERFEESTJES 

KOOKWORKSHOP

Kookworkshop

Brasserie AnderS organiseert ook kookworkshops voor iedereen die de kneepjes van het vak beter onder de knie wil krijgen, iets nieuws wil leren of gewoon leuk vind om gezellig samen met koken bezig te zijn.

Wanneer?
De kook lessen worden gegeven vanaf 16.00 uur (behalve de maanden juli en augustus)

Opbouw workshop
Aan het begin van de kook workshop nemen we eerst de receptuur door die samen met u is overlegd. We staan stil bij speciale aandachtspunten bij bereiding van de gerechten.

Vervolgens gaan we de groep verdelen en gaan we met de gerechten aan de slag, met raad en daad bijgestaan door de witte brigade van AnderS. We maken een zo volledig mogelijke mise-en-place.

Aan het einde van de workshop scharen we ons aan de inmiddels gedekte tafel en wordt er gedineerd en becommentarieerd, en dit alles vergezeld van een lekker glas wijn.

Menu’s
U kunt kiezen tussen een drie- of viergangen menu. Of wat dacht u van een speciale thema- en seizoensgerechten. In overleg maken wij er een mooie workshop van. De prijs op aanvraag.


 

 
 
 
 
 
 

KINDERFEESTJES

Kinderkookfeestjes bij brasserie AnderS!!!! Eens wat verrassends ondernemen met de kinderen, ook dat kan bij AnderS. Gezellig, leuk en eens wat AnderS…… KinderkookFeest!!!! We beginnen met het uitpakken van de cadeautjes met daarbij iets lekkers te drinken. Daarna zetten jullie de koksmuts op en binden jullie de schorten voor. De jarige heeft van te voren uitgekozen wat er gemaakt gaat worden, dit gaan jullie met z’n allen bereiden in de keuken. Aan het eind van de middag gaan we smullen en krijgen jullie je receptenboekjes mee naar huis. Heb je iets wat je zelf heel graag wil maken, vraag het ons. Bijvoorbeeld een 3 of 4 gangen menu, cup cakes versieren…. Alles is mogelijk!!!! En de AFWAS ?????? Die wordt voor je gedaan…. Een feestje duurt ongeveer 2.5 uur