MENUKAART
VOORGERECHTEN 12,5
BROOD, AIOLI, ROOMBOTER 6,5
FRANSE TOMATEN-UIENSOEP, CROUTONS, BOSUI (vega)
ZALM, KROKANTE CILINDER, SOJA, SESAM
GAMBA TAARTJE, AVOCADO, UI, KERRIE, LIMOEN
CARPACCIO, PARMEZAAN, KAPPERTJES, BROAD BEANS, TRUFFELSAUS
CHAMPIGNON DORDOGNE, KNOFLOOKSAUS, CROSTINI (vega)
KINDERGERECHTEN
PASTA RODE SAUS 11,5
BIEFSTUK OF VISFILET MET WARME GROENTEN EN FRIET 12,5
KIPBURGER MET FRIET EN SLA 9,5
PICCOLINI’S PER STUK 3,5
VANILLE-IJS MET SLAGROOM 4,5
HOOFDGERECHTEN 24,5
GESERVEERD MET FRIET, MAYONAISE EN SALADE
VIS VAN DE DAG, PASTA, GROENTEN, DILLESAUS
CAMEMBERT UIT DE OVEN, BLADERDEEG (vega)
EENDENBORST, ZUURKOOLSTAMPPOT, SPEKJES, APPELSTROOPSAUS
DIAMANTHAAS, GROENTERISOTTO, RODE WIJNSAUS (evt vega)
VARKENSSCHNITZEL, STROGANOFFSAUS, CHAMPIGNONS, UI, AARDAPPEL
STOVERIJ VAN WILDZWIJN, AARDAPPELPUREE, RODEKOOL, SPRUITEN, SPEK
KALFSRIBEYE, KNOLSELDERIJ, SPRUITEN, UIENMARMELADE
DESSERTS 8,5
SUIKERBROOD BITTERBAL, KANEELIJS, BEERENBURG/KARAMELSAUS
CARROT CAKE, STERANIJSSAUS
DAME BLANCHE, VANILLE-IJS, CHOCOLADESAUS
CHEESECAKE, WARME KERSEN-SAUS
FRIESE KAASSOORTEN, HONING, WALNOTEN
LUNCH BIJ ANDERS
GESERVEERD OP BOERENLANDBROOD
SOEP 8,50
FRANSE TOMATEN-UIENSOEP, CROUTONS, BOSUI
MOSTERDSOEP, SPEKJES, CROUTONS
AMBACHTELIJK BROOD
CARPACCIO, BROAD BEANS, KAPPERTJES, PARMEZAANSE KAAS, TRUFFELMAYO 12,5
ZALM, REMOULADESAUS 12,5
CLUBSANDWICH, GEROOKTE KIP, TOMAAT, SPEK 11,5
BRIE, HONING, WALNOTEN 10,5
UITSMIJTER, HAM / KAAS / SPEK 10,5
2 VLEESKROKETTEN / GROENTE KROKETTEN 10,5
SPECIALS
12 UURTJE ZALM /CARPACCIO/ BRIE, (GROENTE) KROKET, SOEP NAAR KEUZE 15
ROERGEBAKKEN CHAMPIGNONS OP BROOD 16,5
TOSTI’S
HAM, KAAS 6,5
KIP, PESTO 7,5
SALADES 17,5
VISSALADE, VERSCHILLENDE WARME EN KOUDE VISSOORTEN
VLEESSALADE, VERSCHILLENDE WARME EN KOUDE VLEESSOORTEN
VEGETARISCHE SALADE, GEITENKAAS, WALNOTEN
EXTRA
BROOD MET SMEERSELS 6,5
FRIET MET MAYONAISE 3,5
BORREL BITES p.st
KAASSTENGEL 0,95
VLAMMETJE 0,75
VLEESBITTERBAL 0,9
MINI FRIKANDEL 0,7
YAKITORISPIESJES 1,25
CHICKENWINGS 1,35
NACHO’S 8,5
GAMBA’S, 8 st 10,5