MENUKAART




 

 

LUNCH BIJ ANDERS

Onze lunch wordt geserveerd op
boerenlandbrood

SALADE

vis……………………………………………………………14,50
diverse koude en warme visoorten

geitenkaas………………………………………….14,50
geitenkaas, zontomaat, olijven

BROOD

Twaalf uurtje…………………………………….14,50
broodje carpaccio of zalm,kroket, kopje soep

Carpaccio…………………………………………….11,50
broad beans, Parmezaansekaas, kappertjes, dressing

Zalm………………………………………………………..11,50
zalm, ui ringen, sla, mierikswortelsaus

Rundvlees kroketten………………….10,50
twee rundvlees kroketten met brood

Club sandwich…………………………………11,50
gerookte boerderij kip, tomaat, gerookt spek, sla, mayonaise

Uitsmijter…………………………………………….10,50
met beleg naar keuze

Italiaanse tosti……………………………..9,50
tomaat, mozzarella ,basilicum, pesto

Croque monsieur Anders………..12,50
verschillende groenten, kaas, ei

 

 

BORREL BOX voor 2 personen 25 euro

– 2x verschillende soorten wraps
-brood met smeersels
-gemarineerde olijven
-kaassoorten
-gehaktballetjes
-nootjes
-groenten stengels
-zalm bonbon
-gemarineerde gamba
-warm bittergarnituur

Bovenstaand is een voorbeeld, de items in de box kunnen variëren.

4

Menukaart

 

VOORGERECHTEN

Pompoensoep, rijkgevuld, gamba, bosui, wortel, venkel

Zalmtartaar, Aziatische zalmtartaar, bieslook, komkommer, wasabi

Bowl, zoete aardappelfriet, kikkererwt, rode kool, knoflooksaus

Carpaccio, schots rund, broadbeans, kappertjes, parmezaan, basilicumdressing

Herfstsalade, parmaham, vijgen, Bleu de Wolvega, honing

 

HOOFDGERECHTEN

Vis/vlees special (€ 5,00 supplement) Vraag naar de vis en  vlees

Iberico wangetje, langzaam gegaard, stamppot, andijvie, eitje, tijmjus

Diamanthaas, rode biet, aardappel, appel

Schelvis, quinoa, seizoensgroeten, croutons, remouladesaus

Groetencurry, sushi rijst, mais, bloemkool, champignons, gefrituurd ui

 

KINDERGERECHTEN

Biefstuk of visfilet, friet, salade € 9,50

Stamppotje Andijvie, kipschnitzel € 9,50

Piccolini salami €7,50 3 st €12,50 5 st.

Pasta met rode saus € 7,95

                   Vanille ijs met slagroom € 4,50

 

DESSERTS

Blauwebessenmousse, gember, citroen, avocado

Tiramisu AnderS, yoghurt, rode grapefruit, mint

Salted caramel taart, caramelsaus, vanille ijs

Friese kaassoorten, vijgenbrood, mosterd/gembersaus