Agenda

 


Oktober:

 

 

Zaterdag 27 oktober:    Hein Ruyten Trofee / Yngling
                          wedstrijden – Langweer
Voor de 6e maal wordt er op de Langweerder Wielen om de Hein Ruyten Trofee gestreden. Een uniek en steeds groter wordend klasse evenement waar voor iedereen gezorgd wordt.
Voor meer info: www.yngling.nl

Zaterdag 27 oktober:    Spokentocht
Op zaterdag 28 oktober organiseert Jeugd Evenementen Langweer, voor de vierde keer een spokentocht in Langweer. Om Halloween dit jaar goed te vieren heeft J.E.L. bedacht om een ware spokentocht te organiseren door de bossen rondom Langweer. De gehele avond zal het dorp in het teken staan van Halloween. De spokentocht is voor 16 jaar en ouder. Er mogen wel jongere deelnemers meedoen, maar zij dienen dan wel een begeleider bij hun te hebben die ouder is dan 16 jaar.
Opgeven kan via: een privébericht op Facebook aan Jeugd Evenementen Langweer, mailen naar info@jeugdevenementenlangweer.nl of ter plaatse in het Wapen van Langweer vanaf 20:00 uur. De kosten voor het deelnemen aan de spokentocht zijn € 5 p.p. J.E.L. hoopt dit jaar iedereen weer op een griezelige manier te mogen ontvangen in Langweer op zaterdag 28 oktober.
Deelname aan de spokentocht is geheel op eigen risico!
Info: www.jeugdevenementenlangweer.nl


 

November:


10-11-12 november:   De Langweer Cold Race
Heineken presenteert: de Langweer Cold Race. Tijdens dit weekend kunnen de echt stoere zeilers nog 1 keer hun kwaliteiten laten zien bij het laatste zeilevenement van het jaar in Langweer!
In ter beschikking gestelde Valken kunnen teams bestaande uit 4 personen gaan bepalen (in korte sprintrace) wie de begeerde Langweerder Cold Cup mee naar huis mag nemen. Wedstrijden vinden plaats op zaterdag en zondag met op zondagmiddag de finale. Officiële opening (o.a. inschrijven) is op vrijdagavond vanaf 19.00 uur!

Zaterdag 17november: Intocht Sinterklaas – Langweer
Hij komt, hij komt de lieve goede Sint! Gelukkig zal de goede Sint ook dit jaar weer zijn voet aan wal zetten Langweer. Op de kade van de oude haven in Langweer zal worden gezongen en gedanst voor de Sint en de zwarte Pieten. Hierna gaan we met z`n allen naar de sporthal alwaar het feest wordt voortgezet!!
Aankomst 15.15 uur

Zaterdag 17 november:  Langweerder puzzelrit start bij cafe de Tapperij

Zaterdag 24 november: Koffieavond/kofjejûn
Koffieavond van Toneelvereniging De Doarpsrounte.
Aanvang 20.00 uur Toegang: € 7,50, leden gratis

December: